کشورهای آسیایی

ویزا تاجیکستان

شرایط اخذ ویزا کشور تاجیکستان

شرایط اخذ ویزا کشور تاجیکستان

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور تاجیکستان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند.

شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا تاجیکستان با در دست داشتن مدارک مورد نیازی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند.

جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست.

برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد.

آدرس سفارت تاجیکستان در تهران :

تهران: نیاوران، خیابان شهید زینالی، کوچه سوم، پلاک 10

تلفن: 66701163-021 و  66701161-021

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت سفارت تاجیکستان در تهران به نشانی www.tajembiran.tj مراجعه فرمائید.

قبل از اخذ ویزا به نکات زیر توجه فرمائید:

  • ویزا توریستی تاجیکستان یک بار ورود و غیر فابل تمدید است.

  • دارنده ویزا توریستی تاجیکستان می تواند 30 روز در این کشور اقامت داشته باشد.

  • ویزا توریستی تاجیکستان 3 ماه اعتبار دارد.

72 ساعت پس از درخواست مسافر امکان حضور او در سفارت تاجکستان در تهران را فراهم می‌گردد.

متقاضی ویزا در همان روز 50 یورو به بخش کنسولی سفارت پرداخته و همان روز روادید تاجیکستان را تحویل می گیرد

( مدارک لازم : اصل پاسپورت و 1 قطعه عکس 3 در 4 )

زمان صدور ویزا تاجیکستان در معراج گشت اصفهان :

  • ویزا الکترونیکی تاجیکستان : 3 روز کاری

  • ویزا لیبل تاجیکستان : 1 روز کاری

رزرو و خرید بلیط تاجیکستان
رزرو و خرید بلیط تاجیکستان

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

تور تاجیکستان :

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تورهای تاجیکستان به صفحه تور تاجیکستان سایت مراجعه نمائید.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن