کشورهای آسیایی

ویزا بنگلادش

شرایط اخذ ویزای کشور بنگلادش

شرایط اخذ ویزای کشور بنگلادش

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور بنگلادش را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند.

شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا بنگلادش

با در دست داشتن مدارک لازمی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند.

نکته:جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست؛ ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد.

آدرس سفارت بنگلادش در تهران :

تهران: یوسف آباد شمالی، خیابان 64 شرقی – کوچه یکم – خیابان 12 متری احداثی – پلاک 7

تلفن : 88601781 -021 و 88601415 -021

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور بنگلادش :

  1. اصل پاسپورت

  2. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پ زمینه سفید

  3. گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب و ثبت شرکت و یا گواهی اشتغال به تحصیل

  4. کپی کارت ملی و شناسنامه

انواع ویزا های کشور بنگلادش :

ویزا توریستی

ویزا تجاری

نکاتی در مورد ویزا کشور بنگلادش :

ویزا تجاری و توریستی بنگلادش دارای اعتبار 1 ماهه می باشند.

پس از ورود اجازه 30 روز اقامت در بنگلادش به شما داده می شود .

صدور ویزا توسط سفارت بنگلادش در تهران حداقل 10 روز کاری به طول می انجامد .

قیمت انواع ویزا کشور بنگلادش :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور بنگلادش ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

خرید و رزرو بلیط بنگلادش
خرید و رزرو بلیط بنگلادش

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن