کشورهای آسیایی

ویزا برونئی

شرایط اخذ ویزا کشور برونئی

شرایط اخذ ویزای کشور برونئی

 

با توجه به موافقت نامه امضا شده بین دو کشور دیگر نیازی جهت دریافت ویزا برونئی برای اتباع ایرانی نمی باشد ( جهت مسافرت توریستی ).

اتباع ایرانی بدون داشتن ویزا می‌توانند به مدت 1 ماه در کشور برونئی اقامت داشته باشند.

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور برونئی را دارند باید:

قبل از سفر ( اگر سفر توریستی باشد نیاز به دریافت ویزا وجود ندارد ) اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند.

شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می‌توانند جهت اخذ ویزا برونئی با در دست داشتن مدارک مورد نیاز که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند.

نکته قابل توجه: ( اتباع ایرانی جهت سفر توریستی نیازی به گرفتن ویزا ندارند ).

آدرس و تلفن سفارت برونئی در تهران :

تهران: بلوار آفریقا – بلوار مینا پلاک 7

تلفن : 88797946-021 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کاری و تجاری برونئی :

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار

  2. کپی شناسنامه و کارت ملی

  3. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید ( عکس پاسپورت نباشد )

  4. مشخصات فردی ( آدرس محل کار و سکونت و شماره تلفن )

  5. گواهی اشتغال به کار و یا جواز  کسب و ثبت شرکت و یا گواهی اشتغال به تحصیل

  6. نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی

  7. کپی از اسناد ملکی

  8. رضایتنامه پدر برای افراد زیر 18 سال

  9. رزرو هتل و نامه از آژانس های مسافرتی برونئی

  10. رزرو قطعی شده بلیط هواپیما

انواع ویزا های برونئی :

ویزا توریستی

ویزای تجای و کاری

قیمت انواع ویزا کشور برونئی :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور برونئی ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید. 

رزرو و خرید بلیط برونئی
رزرو و خرید بلیط برونئی

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن