کشورهای آسیایی

ویزا امارات

شرایط اخذ ویزا کشور امارات

شرایط اخذ ویزا کشور امارات

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور امارات ( دبی ) را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند.

شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا امارات ( دبی ) با در دست داشتن مدارک مورد نیازی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند.

جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست.

برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد.

آدرس سفارت امارات در تهران :

تهران: شهرک غرب، خیابان ایران زمین، تقاطع مهستان، پلاک 2

تلفن: 42792000-021

مدارک لازم جهت اخذ ویزا امارات ( دبی ) :

  1. اسکن از پاسپورت .

  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .

انواع ویزا کشور امارات ( دبی ) :

  1. ویزا 14 روزه توریستی

  2. ویزا 1 ماهه

  3. ویزا 3 ماهه

نکات ویزای توریستی کشور امارات ( دبی ):

ویزا 14 روزه توریستی که در بالا اشاره شده از تاریخ صدور دارای 2 ماه اعتبار است.

پس از ورود به امارات 14 روز اجازه اقامت در این کشور را دارید.

اگر ویزا شما از نوع 1 ماهه باشد پس از ورود 1 ماه می توانید در این کشور اقامت داشته باشید .

ویزا های توریستی امارات در 3 نوع عادی- نیمه فوری و فوری می باشد.

نوع عادی آن در 7 روز کاری صادر میگردد.

نوع نیمه فوری در 3 روز کاری صادر میگردد.

نوع فوری در 1 روز کاری صادر میگردد.

قیمت انواع ویزا کشور امارات  :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور امارات ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

رزرو و خرید بلیط امارات(دبی)
رزرو و خرید بلیط امارات(دبی)

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

تور امارات :

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تورهای امارات به صفحه تور امارات سایت مراجعه نمائید.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن